Om

Författare

Lill Lindbäck

Välkommen!

Lill Lindbäck skriver mestadels thriller och ibland thriller medialt. När kreativiteten var som värst blev det även skräck, den är inte publicerad ännu. Även ett drama blev det.


Lill Lindbäck tycker om naturen, där hämtas mycket känslor och upplevelser. Givetvis resor är drömmar som de flesta njuter av.


Tv-tittande blir det också. Mycket spänning. Författaren har aldrig stulit något från ett program, men det kan klicka till av egna idéer - räcker med en tanke eller en skådespelare söker något. Nyligen juli 2020 tittade författaren på Mord i Midsomer, som är en favorit, där stals en idé och det var en drönare, men händelsen i serien är inte kopierad. Drönaren finns med i manuset: När skymningen faller.


Lill Lindbäck skriver på sitt eget sätt  och med hjärtats lust. Hur hon än gör går manuset över i thriller/spänning, förutom en bok som blev ett drama. Lill skriver även thriller i  medialt.


När kreativiteten sätter fart blir mycket nedskrivet i datorn. Hösten 2014 började Lill skriva kortromaner, det blev fyra. Lill önskar tid till att ge ut alla minnesanteckningar, en del av dem kommer så smångom att bli noveller och kanske publiceras dessa genom youtube där Lill själv kommer att berätta.


Lills dröm är  att du som läser boken får en stund med spänning och avkoppling. Självklart hoppas Lill att du älskar hennes bok/böcker.


Lill Lindbäck finns på facebook och bland annat hos gruppen "författare på facebook". En gång skrev Lill till dem som skriver science fiction att de är fantastiska. Hur får de ihop dessa historier? För henne är det verkligen en otrolig insats med stor fantasi. Samma natt som detta hade beskrivits drömde Lill en mardröm.

Då hade Lill en stor trädgård och mycket blommor. Givetvis blev det en mardröm om sniglar, eftersom dessa fanns i mängder i trädgården, detta blev till en novell. Sniglarna skulle ta över världen. Detta manus kommer att bli en bok i skräck. Men är senarelagt på grund av tidsbrist.

Efter denna kommentar på facebook visade hjärnan att man kan mer än man tror. Det gäller att slappna av från sina föreställningar. Vi är alla olika och vi har olika intelligenser.


Lills nya slogan:

Vi kan mer än vi tror. 

Det här ordspråket tycker jag om:


Försök och du kan vinna allt!

Grekiskt ordspråkHär är mina tankar:

Försöker man inte kan man heller inte vinna, inget är gratis. Man måste vara beredd på ett hårt arbete. Alla  som har startat något eget, något de trott på vet att det stämmer in på blod, svett och tårar. Alla lyckas inte. Kanske inte jag heller, men jag har  försökt. Därför  har jag  vunnit en hel del.

vänner på vägen:


www.dianawahlborg.se

www.konstvaggeninykoping.se

www.carincoach.se