Kortromaner

Författare

Lill Lindbäck

Välkommen!

Endast i nätbokhandel i mjuka pärmar och e-bok

OBS! Samtliga kortromaner:

  • Lästid 2-3 timmar
  • Vikt ca 100 gram
  • pocketstorlek 110x180 mm

En kväll kommer ett hot via telefon till 53-åriga Kristina och hennes man Håkan, men han tror henne inte. Håkan har genom åren köpt upp företag och trampat på människor under sin väg efter rikedom och makt. Som en mörk skugga går hans halvbror. I omgångar har hon velat skilja sig, men varje gång har det hänt något.


Storlek 110x180mm

Sidor 125


Elsa bor på landet med sin man Roy och deras två små döttrar. Roy har åkt till Göteborg för att träffa gamla vänner under dagen och sover över i stan. Under dagens lopp ringer telefonen, men ingen är där. Det går inte att ringa från telefon eller mobil. Något är på väg att hända. Det mediala talar till Elsa, men främst döttrarna. Gå, säger rösterna. Detta stressar Elsa oerhört, hon går runt i hus och ladugård. Ingen finns där, men varningstecken visar sig. Dagen övergår till kväll. När hunden reagerar förstår Elsa att det är allvar. Vem vill dem illa?


Storlek 110x180mm

Sidor 107

Under hela sin tonårstid blev Ida mobbad. Så fort hon hör en elak kommentar kommer gamla tider tillbaka och hon mår dåligt. Ida har nu blivit 21 år och läser en annons i tidningen.

Är du kvinna och har blivit mobbad? Då är du välkommen till ett samtal med oss. Vi är ett antal personer som träffas och pratar om våra erfarenheter av att ha varit mobbningsoffer. Var väånlig smsa för vidare information.

Väninnan Nadja smsar och får svar att båda flickorna är välkomna. Ida växer i sin själ tills den dagen hon förstår att det är något som inte står rätt till.


Storlek 110x180mm

Sidor 115


OBS! Finns inte som  e-bok.

Thriller

Thriller

Thriller Medial

Thriller Medial

Något allvarligt har hänt i Jennys barndom. Något hon inte minns. När hon var barn var hon medial, men efter en svår händelse slutade det mediala att tala till henne. Främmande män besöker restaurangen hon arbetar på. Becky, en väninna och arbetskamrat, skulle ut på resa, men hon har försvunnit. Jennys pojkvän visar upp en sida som hon blir chockad över. Det mediala börjar visa sig igen. Händelser sker med större intensitet och hon förstår inte varför. Nu börjar hon söka efter sanningen till änglars röster, men också varför barndomen har gett henne rädslor.


Storlek 110x180mm

Sidor 117