Böcker

Författare

Lill Lindbäck

Thrillers mm, även medialt

 

Mjuka böcker. Går endast att köpa i nätbokhandeln. www.vulkanmedia.se är billigaste. Jämför priset bland annat på www.adlibris.com, www.bokus.com och www.cdon.com. E-böcker - se samtliga nätbokhandel och även här jämför priserna.

Mitt bokförlag är Vulkan. Jag är egenutgivare.

 

 

 

Välkommen att läsa någon av mina 8 böcker.

 

Thriller: Den långa maran

Brinnande fält

Journalisten Karin är hos sin väninna Anna på tjejfest. Alla ska sova över. Underfesten kommer det fram att Anna har gjort en upptäckt i skogen. Nästa dag undersöker tjejerna detta och upptäcker något de inte borde ha gjort. Som journalist tar Karin reda på mer. Under tiden blir hon skuggad! Karin följer spåren hon får fram i Göteborg och dessa leder till Thailand. I boken får vi också följa Karin, hennes familj och liv.

Thriller: Den långa maran

Den rostiga buren

Lena har varit på resa med sina väninnor, där träffade hon en svensk man. Under en trevlig stund lämnar hon ut sitt telefonnummer. När hon åker därifrån vet hon att de aldrig mer kommer att ses. Senare ringer han upp henne, de träffas. En dag sitter hon fast i ett spindelnät och kommer inte loss. Lena liknar känslan med en rostig bur. Hur hon än gör kommer hon att skära sig eller få blåmärken.

 

Thriller: Inslag Medialt

Filmen

Boken handlar om Sara, hon har haft fest för enbart kvinnor. Som vanligt drack hon ett par glas för mycket. Bästa väninnan ska efter festen ringa upp, men hon hör inte av sig. Sara ringer, ingen svarar. Grannarna åker på en restresa, hon lånar en film. Filmen är inte vad hon trodde. De umgås, men hur väl känner man sina grannar, frågar hon sig och börjar ifrågasätta dem. Ingen tror på Sara!

Thriller: Den långa maran

Fotot

Bea träffar sin väninna Anna kvällen innan tjejfesten. Anna berättar om en hemsk händelse i skogen. Om ett kvinnoskrik som hade hörts och spadtag i skogen. Nästa morgon beger de sig till skogen och hittar något som liknar en grav. Idhandlingar hittas, de ringer till personen. Ingen svarar. Tillsammans går alla väninnor dit och undersöker. Ingen öppnar. Några dagar senare besöker Bea själv ett hus. Något skumt pågår!

Thriller: Inslag Medialt

I avundsjukans spår

Tre kusiner har fest i släktens gamla sommarhus. Ett bråk uppstår mellan flickorna på grund av svartsjuka. Alice springer ut i det höga gräset och mot skogen där en gångstig leder till den stora vägen. Kusinen Annelee springer efter. Alice sliter sig loss från sin vackra kusin och springer sin väg. Senare får hon höra att Annelee har försvunnit. Blodspår hittades i gräset. Alice får skulden! Här börjar kampen om sökandet efter försvunna Annelee, men någon följer hennes fotspår!

Drama: Inslag Medialt

I en annan värld

Stressade tonårsmamman Gabrielle arbetar heltid som sjuksköterska. För henne och hennes man är dagarna fyllda av jobb och aktiviteter. För att varva ner försöker Gabrielle lyssna på en avslappningsskiva. Hon går också med väninnan på en healing och denna upplevelse får man följa i boken. Gabrielles problem som uppstod under övre tonåren följer hennes väg in i vuxenlivet. Paret försöker lösa problem som uppstår. De har också drömmar till en annan värld.

Thriller: Inslag Medialt

Parkbänken

På en parkbänk i Slottsskogen i Göteborg sitter en kvinna dagligen. Hon har regnkläder och en huva döljer hennes ansikte. Folk försöker prata med henne, men hon svarar aldrig. En man sätter sig jämte henne och stoppar ner tabletter i hennes ficka. Ta dem nu! Ta ditt liv! viskar han och det är inte första gången. En dag börjar hon reagera. Hon är skuggad, men inser inte detta. Vad är det som har hänt? Vissa minnesfragment börjar dyka upp. Är hon oskyldig?

Thriller: Den långa maran

Upptäckten

På kvällen tar Anna en joggingtur i skogen. Tankarna går bland annat till tjejefesten som hon ska ha under helgen. Andetagen är tunga och som alltid förbannar hon sig själv för att inte träna tillräckligt. Spadtag hörs i skogen.

Förvånat stannar hon till, tar sedan några joggingsteg, men plötsligt klyvs den stilla sommarkvällen av ett djuriskt kvinnoskrik.

Ordspråk

 

Att göra en resa i inre och i yttre världen stärker själen

Lill Lindbäck